Prijzen

Adigro-fotografie

Foto- en videowerk doe ik als passie en als hobby. Daardoor zijn mijn prijzen laag. Hieronder staan mijn prijzen. Deze zijn indicatief en vrijblijvend. Wil je meer informatie of heb je specifieke wensen neem dan gerust - geheel vrijblijvend - contact op.   

Kinder/tienerfoto's          € 79,50


Dit pakket is 1 a 1,5 uur foto's maken in mijn studio of op locatie,15 nabewerkte foto's naar keuze (in klein bestandsformaat met watermerk en in groot bestandsformaat zonder watermerk), levering per e-mail, maximaal 2 personen per shoot (meer personen: meerprijs € 10,- per persoon), gebruik aanwezige fotoattributen, excl. evt. reiskosten € 0,25 per km vanaf Papendrecht.

Cakesmash          € 79,50


Cakesmash is heel leuk voor peuters omstreeks hun 1-jarige verjaardag. Hierbij mogen zij zich uitleven op een klein taartje. Dit pakket is ca. 1 uur foto's maken in mijn studio, 15 nabewerkte foto's naar keuze (in klein bestandsformaat met watermerk en in groot bestandsformaat zonder watermerk), levering per e-mail, gebruik fotoattributen, exclusief taartje. Taartje meerprijs € 15,-. Dit kunt u ook zelf verzorgen. 

Zwangerschapsfoto's          eenmalig          €  69,50

                                               twee shoots     €  79,50

                                               drie shoots      €  99,-

                                               vier shoots      € 120,-  


Dit pakket is per shoot 1 a 1,5 uur foto's maken in mijn studio of op locatie, per shoot 10 nabewerkte foto's naar keuze (in klein bestandsformaat met watermerk en in groot bestandsformaat zonder watermerk), levering per e-mail, gebruik fotoattributen, excl. evt. reiskosten € 0,25 per km. 

Bruidsfotografie en/of video vanaf € 295,-


Hierbij is veel mogelijk. De prijs hangt af van de wensen van het bruidspaar. Ik heb een folder met mogelijkheden en prijzen. Op verzoek stuur ik deze toe. Levering in een fraai DVD-album met glossy DVD's met fotoopdruk.  

Afscheidsmusicals groep 8 basisschool video en/of foto's     vanaf € 7,50 per DVD (min. order € 100,-)


Musical wordt vastgelegd met twee videocamera's (totaalbeeld en close-ups). Op de DVD is evt. ook ruimte voor video van bv een schoolkamp. Levering op DVD met opdruk.   

Afscheidsfotografie/video begrafenis/crematie     vanaf € 295,-


Rustig en onopvallend. Dat zijn mijn kenmerken bij dit werk. Ik gebruik meerdere videocamera's zodat ik tijdens de plechtigheid niet hoef te lopen. Al van bijna 50 uitvaarten heb ik een foto/videoregistratie gemaakt. Mijn mogelijkheden zijn uitgebreid: van condoleance, overledene opgebaard tot en met begrafenis of crematorium. Dit is dus veel uitgebreider dan bij een uitvaartcentrum met vaste opname-installatie, waarbij alleen een registratie wordt gemaakt van de toespraken. Ik heb een brochure met mogelijkheden en prijzen. Op verzoek stuur ik u die toe. Prijs is incl. 1 DVD-album. Levering op USB-stick (bv. houten stick in houten kistje) en fotoalbum zijn ook mogelijk. Bij USB-stick is levering in HD-kwaliteit mogelijk.